Bemutatkozás
A kisteleki sajtüzem napjainkban
A kezdetek

A kisteleki sajt több, mint negyvenöt éves múltra tekint vissza, ekkor kezdődött a sajtgyártás az üzemben, még a Csongrád Megyei Tejipari Vállalat üzemegységeként. A privatizáció után, 1994-ben magántulajdonba került az üzem, felvéve a Kisteleki M+M Sajtgyártó Kft. nevet.

Az első generáció: Magyar József sajtmester és felesége, Schröttner Mária

A gyár irányítását a Magyar család vette át, ahol ma már a harmadik generáció foglalkozik sajtkészítéssel, és a meglévő tradíciókhoz hozzátéve az innovációs törekvéseket egy stabil és modern középvállalkozásként működtetik az üzemet.

Kisteleki sajtüzem

A 100 százalékban magyar tulajdonú, közel 70 főt foglalkoztató gyár kizárólag magyar alapanyagot használ fel.

Kisteleki Sajtüzem

Jelenleg három típusú termék képezi a cég profilját: krémfehérsajt, ömlesztett sajt és juhtúró. Az üzem Magyarország legnagyobb juhtej-feldolgozójának számít.

Kisteleki panírüzem

Legújabb üzemünk Szentesen épült meg, 8 millió EUR, zöldmezős beruházás keretében.

Kisteleki Panírüzem

2021.áprilisa óta gyártunk itt panírozott, elősütött és készresütött csirkehúsos és sajttermékeket a legmodernebb gépekkel és berendezésekkel.

Kisteleki panírüzem
Kisteleki Panírüzem
Kisteleki tehenészet
Kisteleki Tehenészet
Magyar József, ifj.Magyar József és Magyarné dr.Baranyi Erzsébet

A jól megválasztott termékskálának is köszönhetően cégünk jelen van a nagy áruházláncokban és a kisebb kereskedelmi egységekben is, forgalmának nagyobb részét a belföldi értékesítés adja.

Mottónk a folyamatos fejlesztés és a minőség iránti elkötelezettség.

Néhány szóban rólunk

Az RTL Klub  Kalandozó című műsora járt nálunk