Grillezett kápia paprika sülthagymás juhtúróval töltve 

Grillezett kápia paprika sülthagymás juhtúróval töltve

Hozzávalók
4 db nagyobb kápia paprika
4 db 125 g-os Kisteleki laktóz mentes juhtúró sült hagymával
olaj
2-3 ág rozmaring
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
1. A kápiákat megmossuk, csumájukat kivágjuk, magjait folyóvízzel kiöblítjük.

2. A juhtúrót a sülthagymával összekeverjük, majd egy nyomózsákba töltjük. A krémet a paprikák üregébe nyomjuk.

3. Faszén parázs fölé helyezett grillrácsra fektetjük, kevés olajjal megkenjük, és többször megforgatva, megsütjük. A rozmaring ágakat, szintén a grill rácson megsütjük, tálaláskor a sült paprikákat ezzel díszítjük. Frissen őrölt borssal meghintjük.