Minőség és élelmiszer biztonsági politika

A KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. vezetése a hosszú távú eredményesség érdekében kiemelkedően fontosnak tekinti az IFS Minőségirányítási és Élelmiszerbiztonsági Szabvány szerinti élelmiszerbiztonsági rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését, hogy a piaci helyzetünk megtartásával és a minőségi munkával előállított termékekkel eredményesen maradjunk a piacon.
Ezzel összhangban a KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. minőségpolitikáját az alábbiakban határozza meg:

01

A beszerzési politikánkat a mindenkori piaci elvárások és a törvények által előírt, az érdekelt felek elvárásainak megfelelő alap-, segéd-, és csomagoló anyagok biztosítása határozza meg. Beszállítóinkkal kiszámítható és hosszú távú együttműködésre törekszünk, fejlesztési elképzeléseink megvalósításába bevonjuk őket.

02

Törvényi előírások, termékbiztonsági és a higiéniai követelmények betartása valamint a termékeink nyomonkövetése területén a szervezet elkötelezett.

03

Az élelmiszerbiztonsági rendszerrel és a HACCP-vel biztosítjuk, hogy az általunk gyártott termékek biztonságosak, bizonyítjuk, hogy a felhasznált anyagok engedélyezettek és csak a megengedett mértékben használjuk azokat, melyeket kiemelt fontosságúnak tartunk. Termékvisszahívást működtetünk.

04

A környezeti, a fenntarthatósági, a versenyképességi és minőségi szempontokat figyelembe véve a technológiai gyártások és fejlesztések, beruházások során építünk dolgozóink, vevőink észrevételeire, véleményére és javaslatára.

05

Minden dolgozó felelős azért, hogy a saját feladatát úgy lássa el, hogy a környezetet terhelő hatások minimalizálásával, hozzájáruljon a cég eredményességéhez.

06

Cégünk elkötelezett, hogy az előállítás, foglalkoztatás, beszerzés és kereskedelem során az etikai követelményeket figyelembe vegye és betartsa.

07

Megrendelőink számára biztosítjuk a pontos szállítást, az ütemes kiszolgálást, a tartós együttműködést feltételező árpolitikát.

08

A változó igények szoros követése érdekében a társaság minden üzleti partnerével és a vásárlókkal folyamatos kapcsolatot tart fenn. Megelégedettségükre, ill. reklamációikra, igényeikre vonatkozó információkat rendszeresen regisztráljuk, mérjük és feldolgozzuk. Ezen eredményeket a további fejlesztések, javítások érdekében használjuk fel.

09

Fő célunk a hazai és a külföldi vevőink által elvárt állandó, jó minőség biztosítása. A már meglévő kapcsolatok további ápolása mellett új piaci lehetőségek, sikerek kialakítása nemzetközi és hazai piacon egyaránt. Célunk, hogy az érdekelt felek (tulajdonosok, nagyvásárlók, kiskereskedők és a végfelhasználó vásárlók) kivétel nélkül elégedettek legyenek, mind a termék, mind a termékkel kapcsolatos szolgáltatások minőségével is.

10

Mindezzel összefüggésben folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük a társaság eszközállományát, gondoskodunk azok felelősségteljes felhasználásáról valamint munkatársaink rendszeres továbbképzéséről.

A fentiekben meghatározott célok teljesítéséhez a jelmondatunkat az alábbiakban fogalmazzuk meg:

Minőség + Megbízhatóság = M+M Sajtüzem Kistelek

A KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. vezetése elkötelezettsége és személyes példamutatása a termékek kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett lehetséges és ugyanezt elvárja minden munkatársától. Törekszünk arra, hogy a vállalat minden szintjén a minőségközpontú szemlélet és felelősségérzet váljon napi gyakorlattá.

Kistelek, 2018.01.08.   

Ifj. Magyar József ügyvezető igazgató

 • Kisteleki M+M Sajtgyártó Kft.

  Kistelek 6760, Vaspálya u. 2.
 • +36-62/598-030 és +36-30/515-31-68
 • mmsajt@kistelekisajt.hu


 • Vidékfejlesztési Program
 • eu
 • ifslogo
 • tuvlogo
 • szechenyi2020